Skip to content

Programe si scheme de finantare disponibile

Finantari europene nerambursabile pentru antreprenorii romaniAntreprenorii români sunt interesați de o varietate de finanțări europene.

Pentru a accesa finanțările europene, există mai multe programe și scheme de finanțare disponibile, în funcție de natura activității sau a proiectului dumneavoastră.

Iată câteva dintre acestea:

1.Schema de ajutor pentru digitalizarea IMM:

Aceasta este o schemă de ajutor oferită de Guvernul României, care are ca scop sprijinirea IMM-urilor în procesul de digitalizare.

Această schemă oferă ajutoare de stat și fonduri nerambursabile pentru investiții în tehnologii avansate

Apeluri de proiecte active:

2. Programul Operațional Competitivitate:

Acest program are ca scop îmbunătățirea competitivității economice a României prin investiții în cercetare, dezvoltare și inovare. 

Acesta oferă finanțare pentru IMM-uri și întreprinderi mari, care își propun să dezvolte produse sau servicii inovatoare .

3.Programul Operațional Regional:

Acest program are ca scop dezvoltarea regională a României prin investiții în infrastructură, mediu și servicii publice.

 Acesta oferă finanțare pentru IMM-uri și întreprinderi mari, care își propun să dezvolte afaceri inovatoare 

4.Programul Național de Dezvoltare Rurală:

Acest program are ca scop dezvoltarea zonelor rurale ale României prin investiții în agricultură, silvicultură și dezvoltarea satelor.

Acesta oferă finanțare pentru IMM-uri și întreprinderi mari, care își propun să dezvolte afaceri inovatoare în zonele rurale.

5.Instrumentul European pentru Dezvoltare Regională:

Acest instrument are ca scop îmbunătățirea competitivității economice a regiunilor europene prin investiții în cercetare, dezvoltare și inovare. 

Acesta oferă finanțare pentru IMM-uri și întreprinderi mari, care își propun să dezvolte produse sau servicii inovatoare .

Pentru a afla mai multe informații despre eligibilitate și cum să solicitați finanțarea, puteți utiliza instrumentul de acces la finanțare disponibil pe site-ul Comisiei Europene 

Varianta optima este programarea unei sesiuni de Consultanta Fonduri Europene, in cadrul careia, un specialist, consultant in fonduri europene, va evalua proiectul si afacerea ta, gasind cea mai buna solutie de finantare nerambursabila ! 

error: Content is protected !!