Skip to content

MANUALUL BENEFICIARULUI PROGRAMULUI REGIONAL SUD-VEST OLTENIA 2021-2027

 

 

Oamenii de afaceri din Oltenia sau cei care doresc sa investeasca in aceasta zona, pot consulta Manualul Beneficiarului Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

Potențialii beneficiari, indiferent de domeniul de activitate sau de tipul de proiect au la dispozitie un document informativ foarte util si necesar.

Documentul prezintă principalele informații și reguli pentru accesarea fondurilor europene în cadrul acestui program.

Manualul cuprinde următoarele capitole:

– Prezentarea generală a Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, cu obiectivele, prioritățile și alocările financiare;
– Condițiile de eligibilitate a beneficiarilor și a proiectelor, cu criteriile de selecție și de evaluare;
– Procedura de depunere și de contractare a proiectelor, cu etapele, termenele și documentele necesare;
– Procedura de implementare și de raportare a proiectelor, cu obligațiile, responsabilitățile și drepturile beneficiarilor;
– Procedura de monitorizare și de control a proiectelor, cu modalitățile de verificare și de audit;
– Procedura de plată și de rambursare a cheltuielilor eligibile, cu condițiile, modalitățile și termenele de plată;
– Procedura de comunicare și de publicitate a proiectelor, cu regulile și instrumentele de promovare a programului și a rezultatelor.

Atat Manualul Beneficiarului Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 cat si alte documente de interes,  pot fi descărcate gratuit în format PDF de pe site-ul Autorității de Management, accesand linkul Formulare-GHIDURI UTILE – ADR SV Oltenia (adroltenia.ro)

Prin consultarea acestui Manual, beneficiarii pot pregăti mai ușor și mai eficient proiectele lor, respectând normele și cerințele programului.

error: Content is protected !!